Visitekaartjes, flyers, en banners

Zodra jouw huisstijl staat als een dijk, kan een professioneel visitekaartje natuurlijk niet ontbreken. In lijn met de huisstijl ontwerpen we alle gedrukte communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, brochures en flyers.

Bouwbord 2BYLD Bouwkundig ontwerp & advies

Meer dan promotiemateriaal

Promotiemateriaal is een verzamelnaam voor alle offline (traditioneel) en online (digitaal) reclame. Alhoewel we ons in een digitaal tijdperk bevinden blijft traditioneel drukwerk onmisbaar. Het is een manier van fysieke reclame om een product, dienst, merk of het bedrijf als geheel meer zichtbaarheid te geven. Flyers, brochures, visitekaartjes: er zijn werkelijk ondenkbaar veel soorten items mogelijk.  


A4 presentatiemap Topshots
Folder Lexperience 3-luik

Opzoek naar uniek promotiemateriaal?

Het doel van de promotie is bepalend voor de uiteindelijke vormgeving. Elk item heeft namelijk een andere functionaliteit die de relevantie voor je doelgroep kan beïnvloeden. Een paraplu met bedrijfslogo is bijvoorbeeld praktisch maar een pen is minder opvallend. Veel bedrijven beschikken dan ook over verschillende promotiematerialen die variëren in vorm, functie en prijsklasse.

Ben je verder al voorzien van een logo en huisstijl? Dan kunnen we direct met een uniek ontwerp aan de slag. Juist, uniek omdat jij dat ook bent!