Webhosting en domeinregistratie

Door de juiste hosting te kiezen is je website of webshop niet alleen veiliger, maar ook sneller!

Domeinregistratie bij Boost Creators
Website hosting bij Combell

Webhosting

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die 24/7 verbonden staat met het internet. Hier kun je bestanden, foto’s, back-ups en andere documenten opslaan. 

Verder inbegrepen in de hosting:
- Caching voor extra snelheid
- Iedere dag draaien we een automatische back-up van de complete website en database
- De back-ups worden 14 dagen bewaard
- Auto-patching: preventief beveiligingslekken opsporen en dichten
- DDoS-beveiliging met een NAWAS filter

SSL-certificaat voor HTTPS:
Het is zaak dat deze gegevens van jou veilig achter slot en grendel blijven. Wij gebruiken daarom snelle en veilige servers. Daarbij worden onze websites en webshops standaard met een SSL-certificaat opgeleverd. Dit is een beveiligde verbinding waarmee je op het internet kan surfen. Kenmerkende door het slotje in de adresbalk. Leuk weetje: Google beloont je website met een betere score in de zoekresultaten.

Domeinregistratie

Om een website te kunnen gebruiken moet je naast een hostingpakket ook in het bezit zijn van een domeinnaam. Bij het registreren van een domeinnaam bezit je een uniek adres op het internet. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je te helpen je koninkrijk uit te breiden! Staat je domein of website elders? Voor jou verhuizen we ze gratis naar onze servers. 

Check hier je .nl-domeinnaam

Je hebt de perfecte naam bedacht voor je zakelijke website. Maar hoe kom je er nu achter of deze domeinnaam nog beschikbaar is? Dat kun je hieronder met slechts enkele klikken checken.

Wanneer deze nog beschikbaar is regelen wij graag de aanvraag voor je. Als reseller profiteren wij namelijk van speciale prijzen.