Social Media marketing

Je naamsbekendheid vergroten, leads genereren of meer verkopen realiseren? Social media is bij uitstek dé manier om met je doelgroep in contact te komen en te blijven.

Social Media Marketing Instagram

Online marketing ondersteuning op locatie

Naast online marketing advies bieden wij de mogelijkheid op online marketing ondersteuning bij jou op locatie. Samen met een online marketing consultant ga je hands-on aan de slag met jouw online groei. Zo houd jij je bezig met waar jij goed in bent, namelijk jouw bedrijf, én ben je toch nauw betrokken bij het proces en de uitvoering. Naast advies en ondersteuning op locatie kun je bij ons ook jouw online marketing volledig uitbesteden. Heb je een Google advertentie account dat je graag uit handen wil geven, of wil je jouw social media uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je naamsbekendheid vergroten, leads genereren of meer verkopen realiseren? Met advertenties op social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kun je deze doelen behalen. Wij hebben ruime ervaring met adverteren op social media. Wij bedenken een solide strategie strategie, creëren doeltreffende advertenties en richten de campagne in en sturen ze bij.

Social Media Content kalender in Trello
Spocial Media Post settings in Photoshop

Social Media uitbesteden

Wij voorzien je kanalen van een gepersonaliseerde header, biografie, informatiepagina en krachtige profielfoto. Vervolgens maken we in samenspraak een contentkalender. Makkelijk, want zo weten we beide wanneer en wat op welk kanaal wordt gepost. We houden in de gaten hoe de doelgroep reageert op jouw berichten. Dit geldt voor betaalde als organische berichten. Voor betaalde campagnes is het doorklikpercentage (CTR) een belangrijke graadmeter. Voor organische berichten kijken we naar andere factoren zoals de interactiescore. Wij denken op een hoger niveau met je mee en zetten samen een strategie uit. Onze grafische vormgevers worden ingeschakeld om de professionele content te creëren. Hierbij horen ook A/B testen, filmpjes en re-marketing acties.

Kom in contact met je doelgroep

Wist jij dat mensen gemiddeld 90 minuten per dag bezig zijn met social media? Het is bij uitstek de manier om met je doelgroep in contact te komen en te blijven. Daarnaast biedt social media heel veel verschillende mogelijkheden in fases van de customer journey. Weet jij al welk kanaal je het beste kunt gebruiken? Is dat Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of misschien wel Pinterest? Wij zoeken het graag voor je uit!

Het optimaal inzetten van jouw socials begint bij het analyseren van de doelgroep. Voordat jij je doelgroep online kunt bereiken, moet je weten waar je ze kunt vinden, logisch. Maar misschien nog wel belangrijk; hoe moet je ze bereiken. Welke content is daarvoor nodig? Op basis van een analyse zullen wij een duidelijke campagnestrategie opstellen. Hierbij maken we onderscheid tussen een organische en betaalde berichten.