Technisch website onderhoud

Het verbeteren van de beveiliging is verreweg de belangrijkste reden om je WordPress website te updaten. Minimaal één keer per maand checken we je website voor beschikbare updates.

Wordpress thema en plugin updates

Waarom onderhoud aan je website?

Hackers vinden continue manieren om websites en webshops te hacken. Als het ze lukt kan er behoorlijk wat schade aangericht worden. Zo kunnen ze spam versturen, malware verspreiden, phishing en data stelen. Een situatie waar je heel en dan ook echt héél ver vandaan wilt blijven. 

Minimaal één keer per maand checken we je website voor beschikbare updates. Verschijnt er tussendoor een keer een security (kritieke) update? Dan voeren we die natuurlijk zo snel mogelijk door. Zo zorgen wij ervoor dat je website veilig en up-to-date is en blijft! Eén keer per kwartaal voeren we alle plug-in updates en WordPress versie uit. Eén keer per kwartaal sturen we een rapportage van de doorgevoerde updates van je website. Zo ben je altijd op de hoogte!

Jouw keuze, ons advies

Het is dus essentieel om WordPress als content management systeem (CMS), de plug-ins en de codering up-to-date te houden. Doe je dit niet? Dan zullen hackers deze 'gaten' in het systeem binnen no-time een eigen invulling geven. Wij zijn dan ook duidelijk in ons advies: voorkomen is beter dan genezen! 

De benodigde veiligheid-updates zijn niet geautomatiseerd. Met onze onderhoudsovereenkomst zorgen wij dat je website of webshop blijft functioneren en optimaal beveiligd is.