Webshop laten maken

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops in WordPress. Een webshop moet voldoen aan een aantal technische eisen zoals het verwerken van bestellingen, het automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem.

Woocommerce webshop Lucsbox

WordPress is de basis

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops in WordPress. Een webshop moet voldoen aan een aantal technische eisen zoals het verwerken van bestellingen, het automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem. Bovendien staat een goede gebruikerservaring van een webshop boven alles. Wij denken na over het gebruiksgemak zodat een bezoeker van je webshop zo makkelijk mogelijk wordt begeleid naar een aankoop.

WooCommerce is een opensource e-commerce plug-in voor WordPress. Het is wereldwijd één van de meest populaire webshop systemen en dat is niet voor niks! Het biedt namelijk veel functiemogelijkheden om content goed vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het super flexibel en gebruiksvriendelijk om gelijk met je webshop aan de slag te gaan.  

Woo Commerce logo inverted
Woo Commerce webshop op iPhone

WooCommerce webwinkel op maat

WooCommerce werkt met bestaande (gratis) templates en plug-ins. Hierdoor wordt het makkelijk gemaakt om een eigen webshop op te zetten zonder daarvoor in de codes te hoeven duiken. Er is alleen weinig ruimte om af te wijken van die bestaande structuur. Wat jammer is, want als je de stap zet om je eigen webshop te starten dan moet dit wel kloppen toch?

Wij maken daarom webwinkels op maat! Een origineel ontwerp volledig afgestemd op jouw wensen. Wij denken na over het gebruiksgemak zodat een bezoeker van je webshop zo makkelijk mogelijk wordt begeleid naar een aankoop. Onze technische bouwers zetten dit vervolgens om naar een webshop met unieke (technische) functionaliteiten. Waar uiteraard het verwerken van bestellingen, automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem niet zullen ontbreken.