Aquila Table Legs

De ‘Aquila worldclass table legs’ worden gemaakt met de hoogste kwaliteit metaal wat door middel van lasersnijden, persen en robotlassen tot stand komt. Afgewerkt met een hoogwaardige fijne structuur poedercoating in de kleur satijn zwart.

Een WordPress website met oog voor detail

Aquila wenste een ‘platte’ website, die hun vier typen tafelpoten duidelijk toont. Wij ontwikkelden een simpele doch stijlvolle WordPress website met de mogelijkheid tot uitbreiding met een webshop. De website is eenvoudig bij te houden door de werknemers van Aquila in het cms van WordPress.

Scherpe productfoto’s voor de website

Het hoogwaardige product van Aquila moet goed overkomen op de website. Daarom verzorgden wij professionele fotoshoot. Een goede belichting en de juiste hoek zorgen ervoor dat de tafelpoten realistisch worden weergegeven op de productfoto’s.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team