Arifal

De – letterlijke – basis voor uw logistieke processen? Paletten. Die beschermen uw product en harmoniseren uw transport. Daarom stelt u er hoge kwaliteitseisen aan. Net zoals Arifal.

Grafisch ontwerp, vormgeving en website realisatie

Wij ontwierpen de brochure van Arifal waarin hun product, namelijk gebruikte en nieuwe pallets, duidelijk wordt omschreven. Wij verzorgden de fotografie die nodig was om het product zo goed mogelijk weer te geven voor zowel de brochure als de website.

De website van Arifal.be moest duidelijk weergeven dat dit bedrijf gebruikte pallets inkoopt, produceert en verkoopt en dat alles met een duurzaam randje. Wij ontwikkelden een functionele website met onder andere een filterfunctie voor het zoeken naar pallets.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team