De Vèssumse Hoeve

De Vèssumse Hoeve is een nieuw restaurant in Vessem bomvol gastvrijheid en Brabantse gemoedelijkheid. Samen met hen hebben wij deze beleving verdere invulling gegeven. 

Website homepage van de Vèssumse Hoeve in Vessem

Nieuwe Identiteit

Grenzend aan het bos vind je in Vessem een prachtige authentieke langgevelboerderij met rieten dak. Geïnspireerd door de ligging, de sfeer en warme uitstraling begonnen eigenaren Ronny en Joyce aan een nieuw hoofdstuk. De oprichting van De Vèssumse Hoeve was daarmee een feit!

Terwijl de verbouwing begin 2021 volop in gang was hebben wij hulp geboden door een nieuwe identiteit te creëren die alles omvattend is.

Voor het logo zijn we opnieuw de geschiedenisboeken ingedoken. In 1650, waar de langgevelboerderij zijn oorsprong vindt, kwam het voor dat families een vormrijk beeldmerk gebruikte om indruk te maken op de omgeving. Het principe van een ‘familiewapen’ sprak ons aan en hebben we vervolgens uitgewerkt. De kleuren zwart en goud staan voor […].

Logo Vèssumse hoeve koffie, lunch, borrel en diner
Borrelplank Vèssumse Hoeve

Vertaling naar Online

We vertaalde de nieuwe identiteit naar een maatwerk WordPress website. Overzicht en het proeven van sfeer was hierbij de belangrijkste pijler. Gelijktijdig zijn onze Online Boosters aan de slag gegaan met het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van social media campagnes.

Website homepage Vèssumse Hoeve
Website over ons pagina Vèssumse Hoeve

Fotografie & Grafische Vormgeving

Een beeld zegt niet voor niks meer dan duizend woorden! Om een complete indruk te geven van wat De Vèssumse Hoeve te bieden heeft, organiseerde wij een fotoshoot op locatie. De beelden vormen de eenheid en versterken gelijk de (online) herkenbaarheid.

Daarnaast hebben wij diverse grafische ontwerpen mogen vormgeven. Van een menukaart en visitekaartjes tot uiteenlopende flyers. 

Sfeerimpressie restaurant de Vèssumse Hoeve in Vessum
Menukaart de Vèssumse Hoeve in Vessum