Easy Loader

Het systeem van EasyLoader is de enige laadklep in de wereld, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in- en uit- kan stappen. Voor bijna alle merken en type bedrijfswagens heeft EasyLoader een oplossing.

Meertalige website

EasyLoader levert zijn product in een groot deel van Europa. Daarom wilden zij graag een website die past bij het internationale karakter van het bedrijf. Wij ontwikkelden de website in lijn met de huisstijl van EasyLoader inclusief de mogelijkheid om deze in meerdere talen in te stellen.

Grafisch ontwerp van brochures, omslagmappen en mailings

Voor een consistente uitstraling van alle communicatiemiddelen maakten wij een grafisch ontwerp wat onder andere werd doorgevoerd in brochures, omslagmappen en mailings. Een animatie toont op een simpele manier hoe de laadklep van EasyLoader verborgen wordt onder het dak.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team