First Class Bakery

Passie voor het bakkersvak, gevoel voor smaak en een snufje innovatie. Dat zijn dé basis-ingrediënten van First Class Bakery in Bergeijk, een gespecialiseerde bakkerij met geïntegreerde slagerij. Zij bereiden op ambachtelijke wijze heerlijke brood- en bladerdeegsnacks, met zowel zoete als hartige vullingen.

Merkidentiteit, huisstijl en logo ontwerp

First Class Bakery zocht ondersteuning in het definiëren van hun bedrijf. Wij ontwikkelden een communicatieplan waarin identiteit en imago centraal staan. De totale merkidentiteit inclusief huisstijl en logo zijn hieruit voortgekomen.

Website ontwikkeling

Een website die duidelijk weergeeft waar het bedrijf voor staat, dat was de wens van First Class Bakery. Wij ontwikkelden een website die staat voor hun ambacht en kwaliteit en geeft de diversiteit van hun overheerlijke producten goed weer.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team