HKB Voor succesvoller ondernemen

Een van onze opdrachtgevers is HKB, een bedrijfsadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Zij bieden vanaf hun nieuwe kantoor in Veldhoven praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers.

Het Kop website homepage op laptop Het Kop website homepage op ipad

Een website met een hoge mate van functionaliteit

Wij ontwikkelden de nieuwe website voor het Kempisch Ondernemers Platform. Het platform herbergt meer dan 800 bedrijven die ieder hun eigen informatie op website presenteren. Een uitgebreide filterfunctie was daarom essentieel.

Dit hebben we gemaakt

De website heeft een uitgebreide filterfunctie. Zo kunnen artikelen gefilterd worden op gemeente, branche, en/of thema. Tevens biedt de website een agenda-functie waarop ruim 800 bedrijven die aangesloten zijn bij een Kempische ondernemersvereniging erop gepubliceerd. Zij kunnen hun eigen logo, contactpersonen, foto’s, video’s en bedrijfsgegevens uploaden.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team