HKB Voor succesvoller ondernemen

Een van onze opdrachtgevers is HKB, een bedrijfsadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Zij bieden vanaf hun nieuwe kantoor in Veldhoven praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers.

HKB grafische ontwerpen HKB website homepage op iPad HKB Infographic

Branding en huisstijl voor een nieuw imago

Hoofdkantoor Brabant was toe aan een opfrissing van de totale merkbeleving. Een nieuw kantoor op een nieuwe locatie was hét moment om hierop in te spelen. Zij wilden een huisstijl die jong en dynamisch is, en toch kennis en ervaring uitstraalt. Naast een nieuw logo en marketingmateriaal zijn wij direct betrokken geweest van de naamsverandering van Hoofdkantoor Brabant naar HKB.

Een functionele website in lijn met de huisstijl

Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe website voor HKB geheel in lijn met de nieuwe huisstijl. De gebruiksvriendelijkheid van de website en de mogelijkheid tot het genereren van nieuwe leads waren de belangrijkste uitgangspunten van het ontwerp.

Grafisch ontwerp van communicatie uitingen

Wij ontwierpen naast verschillende soorten marketingmateriaal ook deze handige strategiekaart voor het adviseren van de klanten van HKB.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team