Intelectric

Door het hele land adviseert, ontwerpt en realiseert Intelectric installatieprojecten. Door de toenemende vraag waren zij dringend opzoek naar monteurs. De vacatures op de eigen website leverde alleen niet genoeg aanwas op..

website Intelectric

Een bedrijfsvideo voor werving en selectie

Uitdagend werk in een hecht team bij een dynamisch bedrijf, dat is wat Intelectric wil uitstralen voor potentiële nieuwe werknemers. Daarom maakten wij een bedrijfsvideo waarin werknemers van verschillende afdelingen aan het woord zijn. Al snel wordt duidelijk waarom men graag bij Intelectric werkt: medewerkers maken gebruik van A-merk apparatuur, hebben afwisselende en leuke projecten en daarnaast geldt voor het personeel een gunstige CAO. 

website Intelectric op laptop
werken bij intelectric

Website realisatie

Wij ontwikkelden een ‘werken-bij’ platform waar de sollicitant centraal staat. De kernwaarden van het bedrijf zijn duidelijk voelbaar. Het platform heeft een persoonlijke uitstraling doordat verschillende medewerkers hun ervaring met het bedrijf delen.

Fotografie

Om de tevreden medewerkers van Intelectric een gezicht, en zo ook een stem te geven organiseerden wij een fotoshoot. Deze beelden zijn nodig voor de merkbeleving van het bedrijf. De medewerkers worden geprofileerd als ambassadeurs van het bedrijf.

homepage Intelectric op mc book