Koepel Kampioen

Zij zijn de kampioen in het leveren en plaatsen van dakkoepels en glasstraten, tegen de laagste prijs. De producten van de Koepel Kampioen blinken uit in hun eenvoud.

Merkidentiteit, huisstijl en logo ontwerp

Bij de Koepel Kampioen hadden ze veel ideeën over wat het merk moet uitstralen. Zo moest het naast ‘de laagste prijs’ ook uitstralen dat men volledig ontzorgt wordt bij het plaatsen van een koepel of glasstraat. Op basis van deze gegevens ontwikkelden wij voor de Koepel Kampioen de merkidentiteit en verzorgde de complete branding inclusief een huisstijl en logo..

Webdesign en WordPress website ontwikkeling

De nieuwe WordPress website moest zich vooral richten op de consument. In het webdesign hielden we daarom rekening met het gebruiksgemak van de website. Met slechts drie menu-items vindt de bezoeker eenvoudig alle informatie over het aanschaffen van een koepel of lichtstraat.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team