Luxlight

Luxlight laat je stralen, letterlijk! Onze boosters hebben hard gewerkt voor een passend uitstraling voor de nieuwe website. Kijk je mee naar het eindresultaat?

Website Luxlight op iPad

In de spotlight

Gebruiksvriendelijker, overzichtelijke én uniek. Onze boosters hebben deze website gebouwd. De belangrijkste wens van Luxlight was om de huidige SEO factoren te behouden. De website staat namelijk bovenaan in verschillende zoekmachines! Super vet, hier hebben we dan ook zorg voor gedragen. 

Luxlight, welke Illumy past bij jou?

Mobile responsive

De meerderheid van de websitebezoekers van Luxlight doen dit via de mobiele telefoon. Het was daarom van belang dat de weergave van de website zich goed en automatisch corrigeert aan de grote van het scherm.  

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check de website van Luxlight.

Luxlight website mobile responsive

Trots op het resultaat

Thijs Bax (management)

“Samen met Boost Creators, partners van Boost Creators en Tête de la Course hebben wij een nieuwe website mogen realiseren die volledig is geïntegreerd met onze bedrijfsprocessen. Tijdens deze reis zijn we tegen een aantal onvoorziene uitdagingen aangelopen, welke inherent waren aan het bouwen van een nieuwe website. Door goed met elkaar te blijven communiceren en korte lijnen aan te houden hebben we deze uitdagingen op kunnen lossen. Het is een prachtig eindresultaat geworden waar we als Luxlight heel trots op zijn. “


Aris Bartholomeus (marketing)

“De samenwerking met Boost voor onze nieuwe website verliep heel goed. Dit kwam vooral doordat er korte lijnen waren qua communicatie en zaken snel opgepakt werden. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website.”

Luxlight keyvisual Basic