Qassi

Stel online eenvoudig je eigen opbergkast samen met de 3D configurator webapplicatie van Qassi.nl. Van kleine opbergkasten tot een volledige kastenwand op maat, dat is waar Qassi voor staat.

Logo realisatie

Een logo dat eenvoud en gemak uitstraalt, net als hun gebruiksvriendelijke tool voor het configureren van opbergkasten, dat was de wens van Qassi. Wij ontwierpen het logo voor Qassi met een pakkend lettertype en een opvallende kleur oranje.

Een webapplicatie met 3D configurator

Wij ontwierpen voor Qassi de website waarbij we zijn uitgegaan van de eenvoud en het gebruiksgemak van de 3D configurator. We hebben de opvallende kleur oranje in het huisstijl ontwerp van de website terug laten komen in onder andere de verschillende keuze opties.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team