RB73

Het creëren van een ontspannen en toch stijlvolle ambiance voor jou in de buitenlucht om (opnieuw) te verbinden. Dat doet RB73 in Nederland met handgemaakte buitenhaarden.

RB73 Piquia haard op iPad

Logo ontwerp

Robuust, krachtig en eenvoud. Iets dat past bij de industriële corten staal uitstraling van de buitenhaarden van RB73. Onze creatieve Boosters wisten daar wel raad mee!

RB73 logo
RB73 logo diapositief
RB73 Brochure

In de spotlight

Overzichtelijk en bovenal uniek. Onze boosters hebben deze website gebouwd. De belangrijkste wens van RB73 was de producten in de spotlight zetten. Logisch want de buitenhaarden zijn ontzettend vet! Het beeldmateriaal staat dan ook centraal in het webdesign. Daarnaast is de website meertalig (Nederlands, Engels en Duits) om ook klanten buiten Nederland te kunnen bedienen. Onze boostwriters hebben in samenwerking met RB73 de doeltreffende webteksten geschreven. 

RB73 Quaruba XXL met vlammen
RB73 rotating Quaruba L

360° afbeeldingen

RB73 heeft een ruim assortiment aan buitenhaarden. Om een goede impressie te krijgen van de verschillende uitvoeringen hebben wij een 360° afbeeldingen geïntegreerd in de website. Nu weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Fijn toch?!

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check de website van RB73.

RB73 Bijuga buitenhaard