THMI Maatwerk Interieurs

Wij ontwerpen en realiseren complete interieurs. Dit doen we graag en goed. Van ziekenhuis tot kantoor en van restaurant tot particulier: onze klantenkring is breed. In plaats van standaard oplossingen, maken we onze meubels en interieur op maat. Elk kastje, elk deurtje komt uit onze moderne werkplaats en wordt gemaakt door de vakkundige handen van ons team.

Website realisatie

De bezoeker van de website van THMI krijgt bij het openen van de website direct de keuze om zakelijke projecten of om werk bij particulieren te zien. Nadat men een keuze heeft gemaakt, kan men door middel van icoontjes een filter toepassen. Voor elk project heeft Boost Creators de tekst geschreven. Naast deze referenten is er uiteraard meer terug te vinden op de website: onder andere foto’s en een omschrijving van de moderne werkplaats en wordt het professionele team voorgesteld.

Fotografie

Na de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand in Westerhoven, was het voor THMI de tijd om de website te vernieuwen. persoonlijker te maken, werden ook alle medewerkers gefotografeerd.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team