Verautomation

Al meer dan 20 jaar een partner in proactief leveren van projecten in de industriële automatisering, paneelbouw en installatietechniek.

Website realisatie

Een website met de focus op diensten en projecten enerzijds, anderszijds een sollicitatieplatform voor het werven van nieuwe medewerkers, dat was de vraag van VerAutomation. Wij ontwikkelden daarom maar liefst 2 websites om aan de wens te voldoen. De website heeft een duidelijke focus op de uiteenlopende diensten van het bedrijf en is uitermate geschikt voor communicatie in de markt.

Werken bij Verautomation – platform

Het ‘werken bij’ platform maakt het gemakkelijk voor potentiële nieuwe medewerkers om een passende vacature te vinden en daarop te reageren. Het platform moet de kernwaarden van het bedrijf uitstralen. Een persoonlijk bericht van de eigenaar op de homepage geeft meteen een vriendelijk gevoel.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team