De Vèssumse Hoeve

De Vèssumse Hoeve is een nieuw restaurant in Vessem bomvol gastvrijheid en Brabantse gemoedelijkheid. Samen met hen hebben wij deze beleving verder invulling gegeven.

Huisstijl website ontwikkeling

Grenzend aan het bos vind je in Vessem een prachtige authentieke langgevelboerderij met rieten dak. Geïnspireerd door de ligging, de sfeer en warme uitstraling begonnen eigenaren Ronny en Joyce aan een nieuw hoofdstuk. De oprichting van De Vèssumse Hoeve was daarmee een feit!

werkzaamheden

brand logo huisstijl
copywriting
fotografie
graphic design
online marketing
web design
web development

website

Bekijk deze website

Nieuwe Identiteit

Terwijl de verbouwing begin 2021 volop in gang was boden wij hulp aan door een nieuwe identiteit te creëren.

Voor het logo zijn we opnieuw de geschiedenisboeken ingedoken. In 1650, waar de langgevelboerderij zijn oorsprong vindt, kwam het voor dat families een vormrijk beeldmerk gebruikte om indruk te maken op de omgeving. Het principe van een ‘familiewapen’ sprak ons aan en hebben we vervolgens uitgewerkt.

Fotografie & Grafische Vormgeving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Om een complete indruk te geven van wat De Vèssumse Hoeve te bieden heeft, organiseerde wij een fotoshoot op locatie. De beelden vormen de eenheid en versterken de (online) herkenbaarheid.

Daarnaast hebben wij diverse grafische ontwerpen mogen vormgeven. Van een menukaart en visitekaartjes tot uiteenlopende flyers.