WallArt

WallArt is gespecialiseerd in 3D-wandpanelen. Zij hebben tot wel 24 verschillende ontwerpen wandpanelen. Van eenvoudig of industrieel tot modern of romantisch, met WallArt creëer je je eigen unieke sfeer in huis.

Productfotografie en verpakkingen

Productfotografie die de verschillende sferen van de 3D wandpanelen goed weergeven, dat was de wens van WallArt. Daarom verzorgde wij een professionele fotoshoot. De productfoto’s zijn gebruikt als sfeerbeelden voor zowel de website als verpakkingen. Ook ontwierpen wij verpakkingen voor verschillende producten van WallArt, zoals de wikkel om hun hybride lijm.

Huisstijl en logo ontwerp en website realisatie

WallArt moet luxe en diversiteit uitstralen. Wij ontwierpen een huisstijl die hier dan ook naadloos op aansluit. De huisstijl en het logo worden doorgevoerd op alle communicatie uitingen van het internationaal georiënteerde merk. Een website met internationale allure die hun productassortiment goed weergeeft, dat was de wens van WallArt. Wij ontwierpen een website in lijn met de huisstijl van het merk. De website heeft naast een luxueuze uitstraling een gebruiksvriendelijk design. Ook maakten een heldere video met duidelijke uitleg voor de installatie van hun 3D wandpanelen. Zo kan iedere klant van WallArt eenvoudig zijn eigen 3D wandpaneel installeren.

Klaar om je bedrijf die Boost te geven? ✌️ 

Boost Creators bestaat uit een professioneel team van creatieve ontwerpers, content creators, technische (web)bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Ontdek het team