Boost Your Club – Nederland

Platform voor betaald Voetbal Organisaties (BVO’s)

Boost Your Club

Boost Your Club brengt clubs naar the next level! Dit crowdfunding platform maakt het voetbalclubs in Nederland om geld in te zamelen.


Fortuna Sittard platform

We hebben voor o.a. Fortuna Sittard een crowdfundpagina ontwikkeld voor sportverenigingen, die een kapitaal konden sparen voor bijvoorbeeld een nieuw kunstgrasveld of nieuwe kleedkamers. Even later werd er een platform gebouwd, waarmee Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) de banden met amateurverenigingen kunnen aanhalen.

Hoe werkt het

De leden van de amateurverenigingen kunnen namelijk via een website, die opgemaakt is in de huisstijl van de amateurvereniging, tickets kopen voor de thuiswedstrijden van de BVO. Van elke gekochte ticket, gaat er vanuit de BVO een bepaalde bedrag terug naar de amateurvereniging, waardoor deze club kan sparen voor een bepaald doel. Het platform voor de BVO’s is een soort schil om het kaartverkoopsysteem. BoostYourClub heeft dus een koppeling gecreëerd met het externe platform.

FC Eindhoven – SC Cambuur

Het platform voor BVO’s werd uitgebreid getest bij FC Eindhoven en werd daarna ‘live’ gezet. Niet veel later volgde ook een andere club uit de Keuken Kampioen Divisie (eerste divisie): FC Volendam. Ondertussen adviseerde de Coöperatie Eerste Divisie (onderdeel van de KNVB) de andere eerste divisie clubs om met ons platform te gaan werken. Hier wordt nu verder mee gesproken. De eerste clubs uit de Eredivisie zijn al vastgelegd: Fortuna Sittard en Fortuna Sittard.

Meerdere mogelijkheden

  • De betaling en data-opslag vinden rechtstreeks plaats in het ticketingsysteem
  • BVO heeft een tool om de banden met de amateurvereniging te versterken
  • Elke amateurvereniging krijgt een webpagina in haar eigen huisstijl
    Amateurvereniging kan zelf bepalen waarvoor zij sparen

Meer weten over dit platform?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001