Centen voor Studenten – Veldhoven

Logo, huisstijl en webdesign voor een platform voor studenten

Centen voor Studenten

Bij Centenvoorstudenten.nl zijn studenten eigen baas. Dit platform biedt studenten de mogelijkheid om als ondernemers opdrachten aan te nemen. Studenten hebben toegang tot interessante bijbanen bij opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Een webdesign die aansluit bij de huisstijl

Voor het platform maakten wij een webdesign die aansluit bij de huisstijl. Vrolijk, uitdagend en vooral gebruiksvriendelijk! Belangrijk voor dit platform is dat het studenten aanmoedigt om als zelfstandig ondernemer opdrachten aan te nemen. Daarom hielden wij bij het webdesign bijvoorbeeld rekening met de unieke kenmerken van de opdrachten zoals de functietitel, het uurloon, de looptijd en de locatie van de opdracht. Deze zijn snel en duidelijk zichtbaar op de overzichtspagina.

Logo en huisstijl ontwerp

De wens van Centen voor Studenten: een logo en huisstijl ontwerp met een frisse uitstraling die goed bij de doelgroep blijft hangen. Het moet uitstralen dat werken als zzp’er leuk en uitdagend is. Daarom hebben wij voor het huisstijl ontwerp gekozen voor uitbundige kleuren en een vrolijk lettertype.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Bel 0497 23 40 01 of stuur een mailtje naar [email protected]