Dolium – Eersel

Een nieuwe overzichtelijke en informatieve website met professionele fotografie.

Dolium

Gezondheidscentrum Dolium is het grootste zorgcentrum van regio Eersel. Met ruim 50 medewerkers bieden zij maar liefst 21 disciplines binnen het vak aan. Ze zijn niet alleen compleet in hun dienstverlening, maar helpen u ook graag en goed.


Fotografie voor website en social media

Boost Creators organiseerde een fotosessie voor alle zorgaanbieders uit het gezondheidscentrum. Er werden zowel individuele foto’s als groepsfoto’s gemaakt. Het doel van de fotoreportage is te laten zien dat ondanks de grote verscheidenheid in disciplines er ook eenheid heerst bij Dolium. De foto’s zijn gebruikt voor de website en de social media kanalen van de praktijken.

Één overzichtelijke nieuwe website

Omdat Gezondheidscentrum Dolium maar liefst 21 disciplines huisvest moest de nieuwe website overzichtelijk en informatief zijn. Daarom is ervoor gekozen om alle zorgaanbieders van het Dolium een eigen pagina te geven. Daarop staat informatie over de desbetreffende dienstverlening, één of meerdere foto’s, contactgegevens en eventueel hun social media kanalen. Op de homepage staan de algemene contactgegevens, routebeschrijving en een groepsfoto. Middels icoontjes kan men naar de gewenste zorgaanbieder.

Webdesign in lijn met de huisstijl

Dolium betekent ‘verzamelvat’. Deze naam is door de huurders van het Dolium gekozen om de diversiteit én collectiviteit van de verschillende hulpverleners en hun praktijk te weerspiegelen. Het design van de website is gebaseerd op de naam van het gezondheidscentrum. Een gedeelte van een vat komt terug aan de boven- en onderkant van elke pagina van de website.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001