Fris karton – Bladel

Fris Karton, bij een nieuw logo hoort een frisse website!

Fris Karton

Fris Karton, voorheen Arifal, is producent en totaalleverancier van kartonnenverpakkingen. Al ruim 35 jaar produceren zij met passie en plezier golfkartonnenverpakkingen voor uiteenlopende producten voor klanten in Nederland en België.

Verfrissend nieuwe website

Het team van Boost Creators heeft hard gewerkt aan de bekendmaking van de naamswijziging en nieuwe uitstraling. Hier hoort uiteraard ook een nieuwe website bij. In het grafisch ontwerp zijn de kernwaarden ‘daadkrachtig, ‘behulpzaam’ en ‘verassend verfrissend’ terug te zien. Na akkoord hebben de website technisch gerealiseerd.

Gebruiksvriendelijk en SEO-proof

Om de klant de beste online-ervaring te bieden hebben we de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt. Dit geldt voor de websitebezoeker, maar ook voor het beheer van de website. Om goed gevonden te worden in Google hebben wij de website volledig SEO-proof opgeleverd.

E-mail marketing en Social Media

Een naamswijziging mag duidelijk gecommuniceerd worden aan het huidige klantenbestand. Dit hebben wij via een nieuwsbrief mogen verzorgen. Overige belanghebbende zijn via de social media kanalen geïnformeerd.

Fotografie

Het team van Boost Creators organiseerde een fotoshoot om klanten een sfeerimpressie te geven van de bedrijfswerkzaamheden en producten. Maar, Fris Karton is vooral persoonlijk. Daarom hebben we de gezichten achter het bedrijf ook in beeld gebracht.