HKB advies – Veldhoven

Een hele nieuwe merkbeleving voor HKB

HKB Voor succesvoller ondernemen

Een van onze opdrachtgevers is HKB, een bedrijfsadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Zij bieden vanaf hun nieuwe kantoor in Veldhoven praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers.

HKB - Boost Creators
RB73 - Website iPad - Boost Creators

Branding en huisstijl voor een nieuw imago

Hoofdkantoor Brabant was toe aan een opfrissing van de totale merkbeleving. Een nieuw kantoor op een nieuwe locatie was hét moment om hierop in te spelen. Zij wilden een huisstijl die jong en dynamisch is, en toch kennis en ervaring uitstraalt. Naast een nieuw logo en marketingmateriaal zijn wij direct betrokken geweest van de naamsverandering van Hoofdkantoor Brabant naar HKB.

Een functionele website in lijn met de huisstijl

Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe website voor HKB geheel in lijn met de nieuwe huisstijl. De gebruiksvriendelijkheid van de website en de mogelijkheid tot het genereren van nieuwe leads waren de belangrijkste uitgangspunten van het ontwerp.

Grafisch ontwerp van communicatie uitingen

Wij ontwierpen naast verschillende soorten marketingmateriaal ook deze handige strategiekaart voor het adviseren van de klanten van HKB.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001