Intelectric – Eersel

Een nieuw werkgeversimago en een ‘werkenbij’-platform voor Intelectric.

Intelectric

Door het hele land adviseren, ontwerpen en realiseren zij installatieprojecten. Sinds de oprichting in 2001 is er voor meer dan 4.000 projecten in verschillende marktsegmenten gewerkt. Het klantenbestand en de projecten zijn daarmee divers en afwisselend. Door de toenemende vraag is Intelectric dringend opzoek naar monteurs. De vacatures op de eigen website leverde niet genoeg aanwas op.


Een bedrijfsvideo voor werving en selectie

Uitdagend werk in een hecht team bij een dynamisch bedrijf, dat is wat Intelectric wil uitstralen voor potentiële nieuwe werknemers. Daarom maakten wij een bedrijfsvideo waarin werknemers van verschillende afdelingen aan het woord zijn. Al snel wordt duidelijk waarom men graag bij Intelectric werkt: medewerkers maken gebruik van A-merk apparatuur, hebben afwisselende en leuke projecten en daarnaast geldt voor het personeel een gunstige CAO.

Website realisatie

Wij ontwikkelden een ‘werken-bij’ platform waar de sollicitant centraal staat. De kernwaarden van het bedrijf zijn duidelijk voelbaar op dit platform. Het platform heeft een persoonlijke uitstraling doordat verschillende medewerkers zichtbaar zijn en hun ervaring met het bedrijf delen. Ook zijn de beschikbare vacatures snel en gemakkelijk te vinden.

Fotografie

Om de tevreden medewerkers van Intelectric een gezicht, en zo ook een stem te geven organiseerden wij een fotoshoot. De beelden die hieruit voort zijn gekomen zijn cruciaal voor de merkbeleving van het bedrijf. De medewerkers moeten namelijk ambassadeur zijn van het bedrijf en zullen er uiteindelijk voor zorgen dat nieuwe medewerkers worden aangetrokken.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001