Uitzendbureau Zuid Nederland – Eindhoven

Nieuwe website geheel in lijn met de nieuwe huisstijl

Wij zijn UZN

UZN richt zich hoofdzakelijk op de regionale arbeidsmarkt en is actief in de branches: logistiek en transport, bouw en techniek, standbouw en interieurbouw, productie, schoonmaak en administratieve ondersteuning.

Branding restyling huisstijl

Met deze frisse nieuwe jas gaat UZN verder met waarvoor zij staan; kwaliteit en persoonlijkheid met nadruk op ieders talent. Voor deze frisse nieuwe jas ontwierpen wij de volledig nieuwe huisstijl. Deze huisstijl sluit naadloos aan bij alle kanalen, van visitekaartjes, de huisstijl met brandboek, het logo tot de responsive website.

WordPress website realisatie met koppeling HR Office

De verschillende takken van UZN gaan verder onder één naam, namelijk: Wij zijn UZN. De opdracht was om een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website voor het uitzendbureau te ontwikkelen, waarbij bezoekers gemakkelijk passende vacatures kunnen vinden. Hiervoor integreerden we de koppeling met HR-Office.

Daarnaast heeft de website extra functionaliteiten gekregen, zoals een inlogportaal voor werkgevers en werknemers en de integratie met een SelfBilling systeem