VerAutomation – Oost-, West- en Middelbeers

Werkgeverschap beter zichtbaar online

Verautomation

Al meer dan 20 jaar een partner in proactief leveren van projecten in de industriële automatisering, paneelbouw en installatietechniek.


Website realisatie

Een website met de focus op diensten en projecten enerzijds, anderszijds een sollicitatieplatform voor het werven van nieuwe medewerkers, dat was de vraag van VerAutomation. Wij ontwikkelden daarom maar liefst 2 websites om aan de wens te voldoen. De website heeft een duidelijke focus op de uiteenlopende diensten van het bedrijf en is uitermate geschikt voor communicatie in de markt.

Werken bij Verautomation – platform

Het ‘werken bij’ platform maakt het gemakkelijk voor potentiële nieuwe medewerkers om een passende vacature te vinden en daarop te reageren. Het platform moet de kernwaarden van het bedrijf uitstralen. Een persoonlijk bericht van de eigenaar op de homepage geeft meteen een vriendelijk gevoel.

Online marketing

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001