WallArt – Eersel

Branding, huisstijl en alle bijbehorende communicatie uitingen

WallArt 3D wandpanelen

WallArt is gespecialiseerd in 3D-wandpanelen. Zij hebben tot wel 24 verschillende ontwerpen wandpanelen. Van eenvoudig of industrieel tot modern of romantisch, met WallArt creëer je je eigen unieke sfeer in huis.

Productfotografie en verpakkingen

Productfotografie die de verschillende sferen van de 3D wandpanelen goed weergeven, dat was de wens van WallArt. Daarom verzorgde wij een professionele fotoshoot. De productfoto’s zijn gebruikt als sfeerbeelden voor zowel de website als verpakkingen. Ook ontwierpen wij verpakkingen voor verschillende producten van WallArt, zoals de wikkel om hun hybride lijm.

Videografie

Wij maakten een heldere video met duidelijke uitleg voor de installatie van hun 3D wandpanelen. Zo kan iedere klant van WallArt eenvoudig zijn eigen 3D wandpaneel installeren.

Wall Art Website - 3D Wall Panels - Boost Creators B.V.

Huisstijl en logo ontwerp en website realisatie

WallArt moet luxe en diversiteit uitstralen. Wij ontwierpen een huisstijl die hier dan ook naadloos op aansluit. De huisstijl en het logo worden doorgevoerd op alle communicatie uitingen van het internationaal georiënteerde merk.

Een website met internationale allure die hun productassortiment goed weergeeft, dat was de wens van WallArt. Wij ontwierpen een website in lijn met de huisstijl van het merk. De website heeft naast een luxueuze uitstraling een gebruiksvriendelijk design.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over grafisch ontwerp, productfotografie of opmaak van verpakkingen?

Neem contact met ons op of bel naar: 0497 234001