Social Media marketing

Vergroot je online bereik

Wist jij dat mensen gemiddeld 90 minuten per dag bezig zijn met social media? Juist daarom is het belangrijk om hier tijd aan te besteden… of laat het ons doen!

Social media is bij uitstek de manier om met je doelgroep in contact te komen en te blijven. Maar welke kanalen gebruikt jouw doelgroep eindelijk? Is dat Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of misschien wel Pinterest?
Het optimaal inzetten van jouw socials begint bij het analyseren van de doelgroep. Voordat jij je doelgroep online kunt bereiken, moet je weten waar je ze kunt vinden, logisch. En dat zoeken wij graag voor je uit!

Ook de inrichting van je social media kanalen kun je aan ons overlaten. In samenspraak maken we een content kalender. Creativiteit en relevantie is hierbij de key! Indien je relevante berichten plaatst, zal je doelgroep hierop gaan interacteren. Door creativiteit kun jij je onderscheiden van de concurrent.

Middels social media geef jij jouw bedrijf een gezicht. Persoonlijke berichten zullen de betrokkenheid en betrouwbaarheid vergroten en dat zijn de ingrediënten die je nodig hebt om een band op te bouwen met je doelgroep.