Websites, webdesign en webdevelopment_

WordPress website laten maken

Een website betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen is daarom onmisbaar. Wil jij een website laten maken die aansluit bij de doelen van jouw onderneming? Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites.

Dit betekent dat deze helemaal op basis van jouw wensen wordt gemaakt en niet berust op een bestaand thema. Zo sluit jouw nieuwe website naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen.

Hosting en support waar je van op aankunt

Jouw website of webshop is het belangrijkste kanaal van jouw onderneming. Deze moet daarom altijd bereikbaar zijn. Dat snappen wij! Daarom bieden we betrouwbare hosting die past bij het gewenste dataverkeer én 7 dagen per week support, zodat jouw website altijd naar behoren functioneert.

Webshop laten maken

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops in WordPress. Een webshop moet voldoen aan een aantal technische eisen zoals het verwerken van bestellingen, het automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem. Bovendien staat een goede gebruikerservaring van een webshop boven alles. Wij denken na over het gebruiksgemak zodat een bezoeker van je webshop zo makkelijk mogelijk wordt begeleid naar een aankoop.