Websites_

Wij ontwikkelen websites op maat

Een website betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Daarnaast moet een website tegenwoordig meer kunnen dan alleen goed werken. Hij moet een onderscheidende factor hebben, geheel passen in je huisstijl, mobile first zijn, gebruiksvriendelijk, voldoen aan de nieuwste features en dan moeten de teksten ook nog eens SEO-friendly zijn. Dat vraagt om expertise en creativiteit.

Een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen is onmisbaar. Wij brengen jouw bedrijf digitaal tot leven en creëren webdesigns die het verhaal van je merk vertellen. In geuren en kleuren, mét of zonder toeters en bellen.

Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites. Dit betekent dat deze helemaal op basis van jouw wensen wordt gemaakt en niet berust op een bestaand thema. Zo sluit jouw nieuwe website naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen.Ben je benieuwd naar hoeveel bezoekers jouw website wekelijks bezoekt? Of interessanter, wil je weten hoe gebruikers op jouw website terechtkomen en welke online activiteiten ze ondernemen? Dit kunnen wij voor je uitzoeken middels Google Analytics.