Zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren kun je door gebruik van betaalde advertenties jouw producten of diensten gerichter onder de aandacht brengen bij je doelgroep. 

Snel en beter zichtbaar in Google

Zoekmachine adverteren is de Nederlandse benaming voor Search Engine Advertising (SEA). Met zoekmachine adverteren kun je door gebruik van betaalde advertenties jouw producten of diensten gerichter onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Door betaald te adverteren kom je standaard bovenin de zoekresultaten terecht. Dit is een snellere manier dan wanneer je organisch verkeer (niet-betaalde zoekresultaten) naar je website of webshop wil leiden.

De advertentie wordt samengesteld op basis van een zoekwoord. Het gaat jou namelijk pas geld kosten als iemand op jouw advertentie klikt. Afhankelijk van de concurrentie en populariteit wordt de ‘cost per click’ bepaald. Op voorhand kun je gelukkig aangeven hoeveel je maximaal wil spenderen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Binnen zoekmachine adverteren wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende type advertenties: Google Zoeknetwerk, Google Display Netwerk, Google Shopping Campagnes, Google AdWords Videocampagnes en Universele app-campagnes.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

De concurrentie op zoekmachine marketing is erg groot. Om doeltreffend te zijn doen wij grondig ons huiswerk. Een uitgebreid zoekwoordonderzoek om een krachtige strategie te ontwikkelen ligt hier ten grondslag. Eenmaal ingeregeld houden we de voortgang scherp in de gaten zodat we direct kunnen bijsturen als het nodig is.&;

Certified Google Partner

Boost Creators is een door Google gecertifieerde Google Partner met ruime ervaring en kennis in Google Ads. Google Partners zijn uitsluitend vakbekwame online marketingbureaus die regelmatig worden getest via de standaarden van Google. Een Google Partner dient een financieel gezond bureau te zijn met tevreden klanten. Wanneer het bureau voldoet aan alle aanvullende certificerings- en prestatie vereisten ontvangt het bedrijf een Google Partner Badge of een Google Premier Badge. De Badge is een indicatie van de kennis en ervaring van het bedrijf en hun Google samenwerking. Een Google Partner is te herkennen aan de Google Partner Badges op de website.

Gecertificeerd Google partner

werk

AlterWood

Web Design Web Development

AlterWood

Rombouts Meubelmakerij

Brand Identity Fotografie Web Design Web Development

Rombouts Meubelmakerij

Tuinhuiscentrum

Fotografie Social media Web Design Web Development

Tuinhuiscentrum

Heras

Graphic Design

Heras

Bekijk meer werk