Hey hallo! Leuk je te ontmoeten.

Wij zijn de gezichten achter Boost Creators! Een team van creatieve ontwerpers, content creators, technische bouwers en online boosters met aanvullende specialisaties zoals video en fotografie. Samen met jou ontwikkelen we creatieve campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Maak kennis met onze boosters

Bram Knapen

Bram Knapen

Web development

Met totale overgave stort Bram zich dagelijks op back-end development vraagstukken. Hierbij laat hij niks buiten beschouwing en levert hij enkel perfectie.

Rebecca Pas

Rebecca Pas

Web development

Geboren in Engeland, opgegroeid in New-Zealand en inmiddels al ruim 10 jaar woonachtig in ons bescheiden kikkerlandje. Super gemotiveerd en een zeer ervaren (20 jaar) Webdevelopster.

Marlies vd Langenberg

Marlies vd Langenberg

Online marketing en projectmanagement

Projectmanager online marketing & content strategie. Bepaalt graag samen met jullie de juiste inzet aan activiteiten en maakt praktisch uitvoerbare plannen.

Katelijne van Horssen

Katelijne van Horssen

Grafisch ontwerp, DTP

Een top technisch dtp-er die uiteenlopende grafische ontwerpen kan maken voor werkelijk elke toepassing. En dit, op de millimeter nauwkeurig natuurlijk!

Roger Paulussen

Roger Paulussen

Web design, Development

Een rasechte vormgever met oneindige creativiteit. Naast zijn fantastische front-end web development vaardigheden kun je hem ook prima benaderen voor grafische vraagstukken.

Jirre den Biesen

Jirre den Biesen

Online marketing, social media, copy

Als communicatiegoeroe slaat zij de spijker op de kop! Hierbij worden de kleinste details opgemerkt om overzicht en structuur te creëren voor het team en om krachtige (web)teksten te schrijven.

Karlijn Ten Holter

Karlijn Ten Holter

Contentcreatie, vormgeving

Naast het maken van gave creaties voor social media, maakt ze ook graag smaakvolle creaties in de keuken. Als zelfbenoemde cheerleader juicht ze mensen graag toe, om zo samen vette dingen neer te zetten.

Bas Franken

Bas Franken

Eigenaar, grafisch ontwerp, web design

De baas die geen baas genoemd wil worden. Als verknochte designer maakt hij van de meest afschuwelijke dingen de prachtigste parels.

Onze werkwijze

We beginnen graag met een goed gesprek! Onder het genot van een verse bak koffie vragen we het hemd van je lijf af. Oke, dat is een beetje overdreven maar we vinden het wel belangrijk om te weten wie je bent en wat je doet. We brengen je doelen en wensen in beeld. Wij vinden dat jij het meest gebaat bent bij een complete dienstverlening. Laten wij dat nu nét bieden! Korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Lekker makkelijk toch?

Wij werken o.a. voor:

2Kerr
Armadas
Bergeijk Centraal
Bergeijkse Ondernemers Club
Bestronics
Blue Jeanzz
Buro Sengers
Centen voor Studenten
Coolen Koot Schilders
De Maackers
DES Group
E-trucks Europe
Easy Loader
Esco Vloeren
Facet Advies
First Class Bakery
Fris Karton
Fysio Willem
Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt
Goossens Timmerwerken
Grip Road Inspection
Haas en Heesterbeek
HKB
Home Autotainment
Intelectric
Jet Cleaning
John Knoops
Koepel Kampioen
Kop
Lexperience
Luxlight
Mana Bedrijfswagens
Mat-Tech
Naturel Betonlook
Oak House
Pacc Floorservice
Qarc Zuivel
Qassi
RB73
Signgrass
Sunny Tent
Theuws Techniek
THMI
Topfitt
UZN
Van der Heijden
vd Zandt Studio
Verautomation
Vessumse Hoeve
Vitali Thuiswerken
Werkkleding.nu
Woningstichting de Zaligheden
Woodiez