AlterWood

AlterWood is erkend verdeler van Millboard: kwalitatieve planken in diverse collecties tot specifieke afwerkingsmaterialen voor een mooi eindresultaat. Voor zowel gevel als buitenvloer geschikt. Er was behoefte aan een nieuwe frisse uitstraling met als centraal punt een verbeterde customer experience.

Het proces

De structuuropbouw van de pagina’s was voor de nieuwe website van AlterWood het belangrijkste: het moet meteen duidelijk zijn wat AlterWood aanbiedt: kwaliteitsvolle gevel- en wandplanken.

Frisse uitstraling van de website: we begonnen met een grondige make-over van de AlterWood-website. Onze designers hebben gezorgd voor een frisse en eigentijdse uitstraling die de rijke textuur en schoonheid van het hoogwaardige hout weerspiegelt.

Duidelijk onderscheid in het assortiment: we hebben de website opnieuw gestructureerd om klanten een duidelijk onderscheid te bieden tussen de verschillende soorten houten planken die AlterWood aanbiedt. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om de perfecte plank voor hun project te vinden.

Mogelijkheid om samples te bestellen: We hebben een handige functie toegevoegd waarmee klanten eenvoudig samples van de houten planken kunnen bestellen. Dit biedt potentiële klanten de kans om de kwaliteit van het materiaal te ervaren voordat ze een aankoop doen.

Plugin “Squeezly”: we hebben de Squeezly-plugin geïntegreerd om gegevens over websitebezoekers vast te leggen en te analyseren om gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnendoen.

Plugin “Mailjet”: de integratie van Mailjet stelde AlterWood in staat om effectieve e-mailmarketingcampagnes te lanceren.

Het resultaat

  • Het duidelijke onderscheid in de aangeboden planken heeft het voor klanten gemakkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken. Het design is erg klantvriendelijk én aantrekkelijk.
  • De mogelijkheid om samples te bestellen heeft de vertrouwensfactor vergroot en klanten aangemoedigd om over te gaan tot aankoop.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom er zelf achter: neem contact met ons op, of kom gewoon eens langs in het gezellige Bergeijk.