De samenhang van DES Group weerspiegelt in één overzichtelijke website

DES Group werkt aan verschillende projecten op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek en beveiligingstechniek. Alle ondernemingen zijn actief in de elektrotechnische installatietechniek met ieder hun eigen expertise, en zijn samengebracht onder één noemer: DES Group. De groep bestaat uit 7 bedrijven.

werkzaamheden

Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Bij de ontwikkeling van de DES Group-website stond het creëren van een samenhangend, maar veelzijdig geheel centraal. Onze focus lag op het implementeren van een uniforme stijl die de identiteit van de groep weerspiegelt, terwijl elke onderneming de vrijheid heeft om hun eigen kleuren en content toe te voegen. Nieuws, projecten en vacatures worden nu moeiteloos en real-time gesynchroniseerd vanuit de verschillende ondernemingen naar de centrale DES Group-pagina. Deze aanpak garandeert niet alleen consistentie, maar versterkt ook de samenwerking tussen de verschillende entiteiten binnen de groep.

Het resultaat

De website laat de diversiteit van de DES Group tot uiting komen. Elke onderneming heeft een eigen unieke plek binnen het geheel, met elk hun eigen specialisme/ Het uniforme ontwerp zorgt voor een herkenbare identiteit, terwijl het individuele karakter behouden blijft.