Creative Web design

Wij helpen bedrijven en organisaties met het ontwerpen en ontwikkelen van goed uitgedachte, gebruiksvriendelijke en mooi uitziende maatwerk websites, zodat zij hun online doelen kunnen verwezenlijken.

Wireframing design (UX)

Bij Boost Creators werken we in stappen om tot het eindproduct te komen. De start van ons proces begint bij het bepalen van de structuur van de website. Deze leggen we vast door middel van een wireframe (een schematische weergave van een website of webpagina). De homepage is bij ons altijd uniek en hier maken we dan ook een apart wireframe voor. Het heeft als doel om informatiestructuur met bijbehorende content en navigatiefuncties vast te leggen.

Creative webdesign (UI)

UI staat voor User Interface: webdesign gaat niet enkel over de uitstraling en het ontwerp van de website. Bij Boost Creators houden we ons ook bezig met het logisch opbouwen van de website, het functioneren van alle elementen en de gebruikservaring. Stel jezelf de vraag: wat is belangrijk voor de bezoeker of (potentiële) klant als hij mijn website bezoekt?

werkwijze

Maatwerk WordPress websites maken

Een website betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites die aansluiten bij de doelen van jouw onderneming en beginnen daarbij met een uniek webdesign. Dit betekent dat deze helemaal op basis van jouw wensen wordt gemaakt en niet berust op een bestaand thema. Zo sluit jouw nieuwe website naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen.