Luxlight

Laat je stralen

Luxlight brengt het meeste daglicht in je woning. Onze lichtstraten hebben het grootste glasoppervlak dat je op dit moment op de Nederlandse markt kunt krijgen. Daglicht is gezond, dat weet jij en dat weten wij. Het maakt je gelukkiger en productiever. En je voelt je er meer verbonden door met de natuur. Je gaat er dus letterlijk van stralen.

werkzaamheden

Fotografie
Graphic Design
Web Design
Web Development

website

Bekijk deze website

In de spotlight

Gebruiksvriendelijker, overzichtelijker én uniek: dat is de nieuwe website van Luxlight. De belangrijkste wens van Luxlight was om de huidige SEO factoren te behouden. De website staat namelijk bovenaan in verschillende zoekmachines!

Mobile responsive

De meerderheid van de websitebezoekers van Luxlight doen dit via de mobiele telefoon. Het was daarom van belang dat de weergave van de website zich goed en automatisch corrigeert aan de grote van het scherm.

Trots op het resultaat

“Samen met Boost Creators, partners van Boost Creators en Tête de la Course hebben wij een nieuwe website mogen realiseren die volledig is geïntegreerd met onze bedrijfsprocessen. Tijdens deze reis zijn we tegen een aantal onvoorziene uitdagingen aangelopen, welke inherent waren aan het bouwen van een nieuwe website. Door goed met elkaar te blijven communiceren en korte lijnen aan te houden hebben we deze uitdagingen op kunnen lossen. Het is een prachtig eindresultaat geworden waar we als Luxlight heel trots op zijn. “