Anders van Smaak

Anders van Smaak is een lunchroom in hartje Bergeijk, speciaal ontworpen voor én met onze Smaakmakers. Samen met hun ‘Smaakmakers’ zetten zij zich in om een fijne werkplek te bieden voor mensen met een bijzondere hulpvraag. In de bakkerij, lunchroom en winkel worden ambachtelijke maaltijden en delicatessen gemaakt. Om je vingers bij af te likken!

Het proces

Het project Anders van Smaak’ was een uitdaging waar we met volle energie in zijn gedoken. We hebben verschillende aspecten aangepakt, waaronder:

Een nieuwe uitstraling: voor Anders van Smaak hebben we een frisse en eigentijdse uitstraling gecreëerd met de nadruk op een unieke merkidentiteit.

Strak modern logo: bij Boost Creators hebben we een strak logo ontwikkeld dat perfect past bij de visie van Anders van Smaak. Het logo is eigentijds, maar met een onderscheidende twist.

Pandbelettering, stickers/labels/verpakkingen: we hebben de fysieke lunchroom aangepakt met opvallende pandbelettering te creëren en aantrekkelijke stickers, labels en verpakkingen te ontwerpen die de merkidentiteit van Anders van Smaak mooi overbrengen.

Menukaarten: we hebben ook menukaarten ontworpen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Fotografie: de Smaakmakers zijn puur, enthousiast en gepassioneerd. Ze zijn de ster van het bedrijf en staan daarom centraal op de website met mooie fotografie.

Website anders van smaak

Het resultaat

Bij Boost Creators zijn we er trots op dat we Anders van Smaak hebben geholpen om hun merk te transformeren en te laten groeien. We staan altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en unieke oplossingen te bieden voor merken die hun uitstraling willen vernieuwen en hun doelen willen bereiken. Iets voor jou? Neem dan vandaag nog contact op met ons.