Douchesimpel

Tijdelijke mobiele douche- of toiletcabines

Douchesimpel ontzorgt klanten op allerlei manieren: denk aan tijdelijke toiletten, zorgdouches, nooddouches of een combinatie hiervan. Je kan dit huren tijdens verbouwingen, een revalidatie of wanneer je tijdelijk geen sanitaire voorzieningen hebt.

werkzaamheden

Web Design
Web Development

website

Bekijk deze website

Het proces

We zijn gestart met het ontwerpen van een geheel nieuwe website voor Douchesimpel. We wilden ervoor zorgen dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook naadloos zou functioneren, vooral met betrekking tot de API-koppeling voor reserveringen.

Het websitedesign was gericht op gebruiksvriendelijkheid en een intuïtieve navigatie, zodat klanten snel en eenvoudig de gewenste informatie kunnen vinden.

We hebben een API-koppeling toegevoegd om reserveringen voor douchecabines zo makkelijk mogelijk te maken. Ons web development-team heeft hieraan gewerkt om ervoor te zorgen dat het proces soepel verliep.

Een ander aspect van het project was het creëren van een multiwebsite-oplossing, waarbij zowel de Nederlandse als de Belgische versies zijn ondergebracht onder één dashboard. Dit zorgde voor efficiëntie in het beheer.

 

Het resultaat

De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Klanten kunnen nu eenvoudig en veilig douchecabines reserveren via de API-koppeling, wat het proces aanzienlijk heeft vereenvoudigd.

Het websitedesign heeft geleid tot een verbeterde gebruikerservaring, waardoor klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. De intuïtieve navigatie heeft de betrokkenheid verhoogd en de conversies verbeterd.

Met de integratie van de Nederlandse en Belgische versies onder één dashboard heeft Douchesimpel nu een efficiëntere manier om hun websites te beheren en te onderhouden. Dit heeft niet alleen tijd bespaard, maar ook gezorgd voor een consistente merkuitstraling over beide markten.

Bij Boost Creators zijn we trots op het resultaat van deze samenwerking. Wil jij ook jouw project bij ons laten maken? Neem dan contact op met ons.