MANA Bedrijfswagens

MANA Bedrijfswagens is een professionele en betrokken MAN Dealer in de regio Zuid-West-Nederland. De oude naam Thieu van Dorst Bedrijfswagens paste daar niet helemaal meer bij, tijd voor verandering.

Een nieuwe naam.

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Een nieuwe naam door ons ontwikkeld om een nog grotere naamsbekendheid en duidelijke positionering in de markt te verkrijgen. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo een eigen huisstijl en een Brand ID.

Directeur Fred van der Heijden: “Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare en krachtige naam gekozen. Met een knipoog naar het merk MAN, wat onze organisatie al vanaf de oprichting in de jaren ’80 met enthousiasme vertegenwoordigt. De nieuwe naam symboliseert kracht, energie, respect, prestige en een tikkeltje magie, en dat is precies waar wij voor staan. MANA!”.

 

werkzaamheden

brand logo huisstijl
online marketing
web design
web development

website

Bekijk deze website

Website ontwikkeling

Deze nieuwe uitstraling moest natuurlijk doorvertaald worden naar een bijpassende website. Op basis van een webdesign dat helemaal in lijn lag met de nieuwe huisstijl hebben we de site ontwikkeld. Hierbij is ook gebruik gemaakt van een koppeling met Wheeler Data Services.

Nadat de site live was hielpen we MANA Bedrijfswagens ook om goed gevonden te worden op Google, middels SEA.