MANA Bedrijfswagens

Dé professionele MAN Dealer in de regio Zuid-West-Nederland

Onze samenwerking met Mana Bedrijfswagens: het definiëren van een nieuw merk. Dit omvatte niet alleen een nieuwe naam, maar ook een volledig nieuwe huisstijl en logo. De nieuwe naam moest de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelen: kracht, energie, respect, prestige, en een vleugje magie.

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Een nieuwe naam door ons ontwikkeld om een nog grotere naamsbekendheid en duidelijke positionering in de markt te verkrijgen. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo een eigen huisstijl en een Brand ID.

 

werkzaamheden

Brand Identity
Online marketing
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

We gingen aan de slag met het ontwerpen van een geheel nieuwe website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook goed functioneert. Het websitedesign was gericht op het overbrengen van de kracht en energie van Mana Bedrijfswagens, terwijl het tegelijkertijd gebruiksvriendelijk was voor de bezoekers.

Een belangrijke technische uitdaging was het koppelen van de website met Wheeler Data Services om relevante en up-to-date informatie over bedrijfswagens te tonen.

Tenslotte hebben we SEA marketingstrategieën geïmplementeerd om Mana Bedrijfswagens online zichtbaarheid te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken.

Het resultaat

Het nieuwe merk, met zijn krachtige naam en aantrekkelijke logo, heeft het bedrijf een geheel nieuwe uitstraling gegeven die perfect past bij hun waarden en doelen.

De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Klanten kunnen nu gemakkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben en de website is naadloos geïntegreerd met Wheeler Data Services om altijd up-to-date informatie te bieden.

Met onze SEA marketingstrategieën heeft Mana Bedrijfswagens hun online zichtbaarheid aanzienlijk vergroot en bereiken ze nu een bredere doelgroep.

Wil jij ook een nieuwe, verfrissende naam en huisstijl? Neem contact met ons op! Dan zoeken we samen naar de stijl die bij jou past.