The BrainPort

Port for Pioneers

Een eigen port laten ontwikkelen in Portugal? Dat kan. Eigenaar van restaurant Crijns deed het voor. Hij ging naar Portugal en kwam terug met een eigen merk port, gemaakt voor het hoger segment. Deze wordt verkocht of gegeven als relatiegeschenk aan bedrijven in BrainPort, Eindhoven.

branche

Horeca

werkzaamheden

Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

We begonnen met een duidelijke visie in gedachten: een website die niet alleen exclusief en volledig in lijn was met het innovatieve product van The BrainPort, maar ook naadloos aansloot op de behoeften van hun klanten. Ons team begon met het ontwerpen van een exclusieve webervaring die de essentie van The BrainPort-producten vastlegde. We wilden ervoor zorgen dat de website niet alleen een platform was om producten te bekijken, maar ook om ze gemakkelijk te bestellen. De esthetiek van de website moest de innovatie en het exclusieve karakter van The BrainPort weerspiegelen.

Een cruciale functie die we hebben geïntegreerd was een locatiezoeker waarmee klanten gemakkelijk verkooppunten kunnen vinden en zo The BrainPort producten nog toegankelijker kunnen aanschaffen. De gebruikerservaring (of User Experience) was één van de belangrijkste pijlers.

Het resultaat

Het resultaat van onze samenwerking met The BrainPort is een prachtig staaltje van exclusief webdesign en naadloze webontwikkeling. De nieuwe website straalt de innovatie en het hoge kwaliteitsniveau van The BrainPort-producten uit, met een ontwerp dat volledig in lijn is met hun merkidentiteit. Klanten kunnen nu eenvoudig producten bekijken en bestellen, waardoor de toegankelijkheid en het gemak wordt vergroot.

De integratie van de locatiezoeker heeft het voor klanten mogelijk gemaakt om snel en moeiteloos verkooppunten te vinden.

Bij Boost Creators zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van The BrainPort. Klaar om je eigen succesverhaal te creëren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!