Roosen Industries

De specialist op het gebied van metaalbewerking

Roosen Industries is sinds 1972 gespecialiseerd in de toelevering van technisch hoogwaardige componenten en geassembleerde eindproducten. Verspaning, plaatbewerking en assembleren zijn de kerncompetenties. Ook CNC Draaien, Frezen en lassen behoren tot het expertisepakket van Roosen Industries.

werkzaamheden

Fotografie
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Bij Boost Creators streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun digitale ambities, en het project met Roosen Industries was geen uitzondering. Onze samenwerking begon met het identificeren van de unieke uitdagingen waar Roosen Industries voor stond.

Eén van de belangrijkste uitdagingen waarmee Roosen Industries te maken had, was het beheren van verschillende divisiewebsites die elk hun eigen identiteit hadden. Deze websites moesten worden gekoppeld aan één overkoepelende corporate website om de samenhang en herkenbaarheid van het merk Roosen Industries te versterken.

We hebben de focus verlegd van louter productgerichte inhoud naar een benadering waarbij we de expertise en ervaring van Roosen Industries in verschillende branches Hierbij hebben we persoonlijke fotografie geïntegreerd, met de nadruk op de mensen achter Roosen Industries. Waarom? Zo creëren we een menselijke connectie.

Het verhaal en de geschiedenis van Roosen Industries wilden we vertellen. Geschiedenis voegt een persoonlijke en authentieke dimensie toe aan deze corporate website.

Een andere belangrijke stap was het creëren van een overzichtelijke vacaturepagina om potentiële kandidaten aan te trekken en de ‘Werken bij Roosen Industries’-ervaring te verbeteren. We hebben de locaties van Roosen Industries: Valkenswaard, Eersel, Arendonk (BE) en India, geïntegreerd in de website om de internationale aanwezigheid van het bedrijf te benadrukken.

Het resultaat

De nieuwe corporate website en divisiewebsites zijn nu naadloos met elkaar verbonden, met een consistente merkuitstraling.

Het gebruik van persoonlijke fotografie heeft een menselijk gezicht gegeven aan Roosen Industries, waardoor klanten en partners de mensen achter het bedrijf kunnen zien. Dit heeft geleid tot een diepere verbinding met het publiek.

De focus op branchegerichte expertise heeft Roosen Industries gepositioneerd als een leider in verschillende sectoren, waardoor de website niet alleen informeert, maar ook inspireert.

De nieuwe vacaturepagina (Werkenbij) heeft de werving vereenvoudigd en heeft bijgedragen aan het aantrekken van getalenteerde professionals.

Kortom: met deze geslaagde digitale transformatie heeft Roosen Industries niet alleen haar online aanwezigheid versterkt, maar ook het merk vergroot.