Content &
graphic design

Op zoek naar een (nieuw) logo of wil je de huisstijl laten ontwerpen van jouw onderneming? Wij werken het idee of concept uit tot een resultaat waar wij ook trots op zijn! Dat doen we voor zowel online als offline communicatie met sterke copy.

Logo realisatie en huisstijl

Het logo van je onderneming is dé eyecatcher. Of dat moet het toch zijn: daar zorgt Boost Creators voor! Wanneer het logo staat, kun je de huisstijl van je onderneming hier op aansluiten. De huisstijl is namelijk het gezicht van je onderneming, de totaalbeleving van je werk en wordt doorgevoerd in alle communicatie-uitingen en de inrichting van het pand. Bij Boost Creators kun je terecht voor een totaalconcept om je huisstijl te laten ontwerpen: van visitekaartjes tot responsive websites.

Flyers, brochures, banners

Zodra jouw huisstijl staat als een dijk, kan een professioneel visitekaartje niet ontbreken. In lijn met de huisstijl van je onderneming ontwerpen we alle gedrukte communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, brochures en flyers.

Promotiemateriaal is een verzamelnaam voor alle offline (traditioneel) en online (digitaal) reclame. Alhoewel we ons in een digitaal tijdperk bevinden blijft traditioneel drukwerk onmisbaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat offline communicatiemiddelen een krachtige toevoeging betekenen aan online communicatie. Het is een manier van fysieke reclame om jouw product, dienst of merk meer zichtbaarheid te geven.

Het betere DTP-werk

Voor het creëren van flyers, folders of brochures beschikken wij over ruime kennis over de juiste DTP-tool. Ook wanneer je een brochure in vier verschillende talen wenst, kunnen wij helpen! Met de goede mix van de juiste grafische programma’s, technische kennis, precisie en creativiteit garanderen wij dat jouw ontwerp correct uit de printer rolt.

Je drukwerk uit handen? Dat kan!

Laat bij ons al jouw drukwerk doen: wij hebben korte lijnen met vaste drukkerijen die snel werken en topkwaliteit aanleveren.

Fotografie en videografie

Trek de aandacht met topkwaliteit bedrijfsfotografie. Goede en krachtige beelden geven je online- of offline communicatie-uitingen een persoonlijk karakter. Productfoto’s verhogen de kans op een aankoop: misschien iets om over na te denken voor jouw webshop?

Bewegende beelden doen het altijd goed: video is voor bedrijven een perfect middel om de naamsbekendheid te vergroten en op die manier potentiële klanten te bereiken.

Social media design

Goed doordachte en gecreëerde social media content is cruciaal om boven de menigte uit te komen. Ga met social media nog verder dan out-of-the-box. Met de juiste visuele ondersteuning aan het concept, maak je veel meer kans op kwalitatieve zichtbaarheid op alle social mediakanalen.

Scrabble

Copywriting

De kunst van schrijven is overtuigen, aanmoedigen, inspireren en informeren. Wij zijn de schrijvende kracht die zorgt dat je gemakkelijk gevonden kan worden in Google met de juiste SEO opzet, maar ook dat je klant geïnspireerd en geïnformeerd wordt.

Voor er gestart wordt aan het schrijven van (web)copy, wordt er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, kennis opgedaan van de beoogde doelgroep en gebrainstormd. Alle teksten worden SEO-proof aangeleverd: dat wil zeggen dat de website beter gevonden wordt en hoger rankt in zoekmachines.