web development

Een supersnelle, krachtige en opvallende website: wij realiseren het development van jouw website. Het technisch realiseren van een webdesign is een vak op zich. Wij kennen het vak tot op de pixel.

Bij Boost Creators kijken we samen met jou out-of-the box om jouw website zowel dynamisch als interactief te maken: van websites op maat worden wij echt blij. We ontwikkelen evenals aangepaste functies naar de wensen van jouw organisatie.

Maatwerk WordPress Websites

Een website betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites die aansluiten bij de doelen van jouw onderneming en beginnen daarbij met een uniek webdesign. Dit betekent dat deze helemaal op basis van jouw wensen wordt gemaakt en niet berust op een bestaand thema. Zo sluit jouw nieuwe website naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen.

Woocommerce webshops

Websites, webshops: er zijn voor ons geen geheimen aan beiden. Zo ontwikkelen we met veel enthousiasme webshops in WordPress. Er zijn een aantal technische eisen die behoren tot een webshop: het verwerken van bestellingen, automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem. Voor al deze elementen gebruiken wij dé ecommerce-oplossing WooCommerce.

werkwijze

Webhosting en domeinregistratie

Dankzij het kiezen van de juiste hosting, is jouw website niet alleen veiliger maar ook sneller. Onze websites en webshops worden standaard met een SSL-certificaat opgeleverd: dat is een beveiligde verbinding waarmee je op het internet kan surfen. Naast een hostingpakket, moet je ook in het bezit zijn van een domeinnaam om een website te kunnen gebruiken. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet.

Technisch website onderhoud

Hackers vinden altijd een manier om websites te hacken: dat kan behoorlijk wat schade aanrichten. Zo kunnen ze spam versturen, malware verspreiden of data stelen. Die situatie wil je natuurlijk vermijden! Kijk samen met ons hoe we dit voor jouw organisatie kunnen aanpakken.