Branding verbindt klanten aan je merk

Een sterk merk begint met een strakke branding. Branding gaat veel verder dan alleen de uitstraling van je onderneming. Een goede branding schept een beleving rondom een merk, product of dienst.

Brand Identity book HKB Advies

Een sterk merk begint met een strakke branding

Branding gaat veel verder dan alleen de uitstraling van je onderneming. Een goede branding schept een beleving rondom een merk, product of dienst. Het maakt je onderneming onderscheidend en vertelt het unieke merkverhaal. Een sterke branding creëert herkenning bij de doelgroep en verbindt klanten aan je merk.

Je merkidentiteit op scherp

Om tot een sterke branding te komen wordt eerst de merkidentiteit bepaald. We onderzoeken de merkvisie en kernwaarden van je onderneming, ofwel wie ben je en waar sta je voor? De merkidentiteit is de basis van alles wat je onderneming doet, zowel de merkstrategie alsook de merkbeleving en het merkverhaal.

Heb je een nieuw product ontwikkeld en zoek je hiervoor de juiste branding? Wij ontwerpen ook huisstijlen en verpakkingen voor producten. Neem contact met ons op voor meer informatie over product branding.