Webhosting en domeinregistratie

De juiste webhosting zorgt voor een veilige én snellere website of webshop.

Webhosting

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die 24/7 verbonden staat met het internet. Hier kun je bestanden, foto’s, back-ups en andere documenten opslaan.

– Caching voor extra snelheid
– Dagelijks een back-up van de website en database
– De back-ups worden 14 dagen bewaard
– Preventief beveiligingslekken opsporen en dichten
– DDoS-beveiliging met een NAWAS filter

SSL-certificaat voor HTTPS

Om de gegevens van je organisatie veilig achter slot en grendel te plaatsen, gebruiken wij snelle en veilige servers. Onze websites en webshops worden standaard geleverd met een SSL-certificaat. Dit is een beveiligde verbinding waarmee je op het internet kan surfen. Kenmerkend hieraan is het slotje in de adresbalk.

Domeinregistratie

Om een website te kunnen gebruiken moet je naast een hostingpakket ook in het bezit zijn van een domeinnaam. Bij het registreren van een domeinnaam bezit je een uniek adres op het internet. Staat jouw website of domein ergens anders? Wij verhuizen deze gratis naar onze servers!

Check hier je .nl-domeinnaam

Yes, je hebt een naam bedacht voor jouw zakelijke website! Maar is deze nog wel beschikbaar? Dat kun je hieronder met slechts enkele klikken ontdekken.

Wanneer deze nog beschikbaar is regelen wij graag de aanvraag voor je. Als reseller profiteren wij van speciale prijzen.