Webshop laten maken

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops in WordPress. Er zijn een aantal technische eisen waaraan een webshop moet voldoen: het verwerken van bestellingen, het automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem. Dat doen we met WooCommerce.

Woocommerce voor webshops

WooCommerce is een opensource e-commerce plug-in voor WordPress. Het is wereldwijd één van de meest populaire webshop systemen en dat is niet voor niks! Het biedt namelijk veel functiemogelijkheden om content goed vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het super flexibel en gebruiksvriendelijk om gelijk met je webshop aan de slag te gaan.

WooCommerce voor webshops op maat

WooCommerce is de webwinkel plug-in voor WordPress. Deze plug-in werkt heel flexibel en is gebruiksvriendelijk. Binnen no-time tover je jouw website om tot een webshop. Bij Boost Creators werken we met deze plug-in om de webshop van je organisatie op te maken.

Wij maken in combinatie met deze plug-in webwinkels op maat. Een design volledig afgestemd op jouw behoeftes. We denken na over de gebruiksvriendelijkheid, het gemak en de efficiëntie. De bezoeker van je webshop moet zo makkelijk mogelijk worden begeleid naar de aankoop. Daarnaast ontwikkelen onze specialisten het verwerkingsproces van bestellingen en het automatisch versturen van facturen. Een betrouwbaar betaalsysteem ontbreekt hier ook niet in!