Wordpress websites

Een website is het digitale visitekaartje van jouw onderneming, maar nog belangrijker: jouw lead magneet! Bij Boost Creators ontwikkelen wij maatwerk WordPress websites die aansluiten op jouw idee en het doel van je organisatie.

Een website moet altijd optimaal werken

Met meer dan 10 jaar ervaring op vlak van ontwikkeling van professionele WordPress websites, denken we graag met je mee. Wat zijn jouw wensen? Wij zorgen ervoor dat al je online doelen verwezenlijkt worden. Verder zorgen we ervoor dat je website soepel draait. Dag in, dag uit.

Webhosting WordPress websites

Ben je op zoek naar een hosting partner voor jouw website onderhoud? Laat het ons weten. Wij behouden en onderhouden jouw website met veel zorg. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!

WordPress website maken op maat

Jouw wensen vervullen voor jouw (nieuwe) website: dat is ons doel

Dat betekent dat we niet gebruik maken van een standaard of bestaand thema. Wij zorgen ervoor dat je (nieuwe) website perfect aansluit bij jouw huisstijl en de bedrijfsdoelen. Wij maken daarom websites op maat! Een origineel ontwerp volledig afgestemd op jouw wensen. Onze technische bouwers zetten dit vervolgens om naar een website met unieke (technische) functionaliteiten.

WordPress is een opensourcesoftware om websites en webshops te bouwen. Het is wereldwijd hét populairste contentmanagementsysteem (CMS). Het biedt namelijk heel veel functiemogelijkheden om content goed vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het ook super flexibel en gebruiksvriendelijk.